Tuesday, February 26, 2013

croxetada


[cat] Abans de començar aquest post, he d'explicar-vos que sóc nascuda a Barcelona on hi he viscut sempre fins aquest juny pasat. Un dia te n'adones, i costa admetre-ho, que aquesta ciutat ja no està feta per tu ni per la teva familia. Ara vivim a Sant Sadurní d'Anoia, la capital del cava, i tot i que ja fa uns mesos que sóm aquí, he de dir que encara m'hi estic adaptant, perquè 37 anys a la capital, són molts anys!

Però he tingut la sort de conéixer la Carme i el seu Taller d'Orsy, aquí a Sant Sadurní, i poder reunir-me un cop a la setmana amb un grup de noies que compartim totes la nostra afició pel ganxet, la costura, i tot el que té a veure amb fer coses handmade
De tant en tant s'organitzen croxetades. La del passat diumenge 17 de febrer va ser idea de l'escola El Carme: volien forrar el tronc d'un arbre del pati de l'escola amb quadrats de ganxet. Totes ens vàrem posar a ganxetar i ganxetar, i en vàrem poder abrigar dos d'arbres. Mireu què bonics i coloraines van quedar!

Aquí podeu veure més fotos de la croxetada!


[eng] I was born in Barcelona where I have been living until last june. We have moved to San Sadurní d'Anoia, an small village near Barcelona. 

Fortunately I have met Carme and her Taller d'Orsy, in San Sadurní, so I meet up once a week with a group of girls who all share our passion for crocheting, sewing, and anything handmade.
Occasionally she organizes crocheting events. Last February 17, the Escola El Carme, asked Taller d'Orsy to linning the trunk of a tree with crocheting. How cute and colourful they looked like!!

Here you can see more pictures!




2 comentaris:

Núria (Els petits retalls) said...

Que bonics que han quedat, així tan abrigadets!

Cristina said...

Oh my god! Quina descoberta el teu blog!!!! M'encanta!!!! Em quedo ;) Gràcies pel comentari!

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...