Sunday, March 01, 2009

shopping at kebonikö



[eng] I went shopping at Kebonikö, an amazing shop in Barcelona, with so much cute items to buy. I couldn't resist, and I took me at home the brooches, the calendar and a print of Cosas Mínimas, after so many time following her work. I have recently knew the pretty things of Lady Desidia, and now I can wear one of her necklaces!
But behind Kebonikö there is Ariadna, who also sells in her shop her lovely creations in felt, I get one of her really pretty rings! You can have a look at her blog.


[cat] He anat de compres a Kebonikö, una botiga que em té el cor robat. Es troba en ple barri de Gràcia de Barcelona, i té tantes coses boniques... No em vaig poder resistir, i vaig comprar unes xapes, el calendari i una impresió de Cosas Mínimas, feia tant de temps que seguia tot el que feia! Fa poc també vaig conéixer les il.lustracions i les agulles de Lady Desidia, i ara ja tinc un dels seus collarets!
Però darrera de Kebonikö hi ha l'Ariadna, una noia encantadora, que també fa uns collarets, agulles i anells de feltre preciosos!! Puc lluïr també un dels seus anells! Si voleu veure les coses que fa, visiteu el seu
blog.

8 comentaris:

La casita de fieltro said...

Hola!!
Passava per aquí per donarte les gràcies en deixar un comentari al Blog de ¡Que arte! soc Lydia, de La casita de fieltro, y t'estic molt agrïda

A Keboniko també han tingut els meus broches en dues ocasions, encara no he pogut passar-me, pero segur que es precios tot el que hi ha

petons

Yo Missmita said...

Oohh! Moltes gràcies pel teu comentari i per comprar una de les meves Albitas ^.^ Veig que fas coses molt, molt, maques. Ara mateix et poso a la meva llista de blogs per no perdre't de vista. Petons!!

keboniko said...

Ohhhhhh!!!!
Moltes gràcies per les teves paraules... m'he emocionat ;)

Doncs ja saps que a Kebonikö sempré hi seràs ben rebuda, vinguis a comprar o simplement a xafardejar (pq la crisi apreta la butxaca jejej)

Una abraçada!!!

LollyChops said...

I love the items you picked up! I have never seen things like this here (only online). That must have been one heck of a store! HUGS!

lady desidia said...

Hola! es que Kebonikö es la perdición ^ ^ ,
muchísimas gracias por incluirnos en tus compras y en el post,
Un beso!

Eva Vázquez said...

que cosas mas bonitas por dios
saludos

margarida said...

hola! acabo de descobrir-te perquè t'has agregat al meu flickr, no coneixia el teu blog i m''ha agradat molt. encantada de coneixe't

latelierdemiriam said...

Hola Gemma!!!!

Que tal, com estàs? Suposo que molt enfeinada, a veure si tens temps i pots fer cosetes i poses les fotos, que tot el que fas es molt bonic.

Un petonet,

Míriam

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...